Leerkring gezonde leefomgeving | 17 april 2023 | meld je aan

Deze maand gaat de Leerkring Fysiek en sociaal werken samen aan de gezonde leefomgeving van start. In april (17), juni (22) en oktober staan 5 (fysieke en online) bijeenkomsten gepland voor deze nieuw op te richten leerkring. Medewerkers van overheden die werkzaam zijn in het fysieke en sociale domein en interesse en ervaring hebben in de gezonde leefomgeving, kunnen zich hiervoor aanmelden.

Op maandagmiddag 17 april 2023 is er in Utrecht een bijeenkomst van de ‘Leerkring gezonde leefomgeving’. Je kunt meer informatie hierover vinden en je aanmelden via: Leerkring Fysiek en sociaal werken samen aan de gezonde leefomgeving - Aan de slag met de Omgevingswet. In de leerkring gaan medewerkers van bevoegd gezagen uit het sociale en fysieke domein de gezonde leefomgeving onderzoeken aan de hand van het instrumentarium van de Omgevingswet.

Wellicht ben je voor een gemeente al met bezig met gezondheid onder de Omgevingswet of wil je ermee aan de gang. Dan is dit een goede gelegenheid. In de opzet van de leerkring staat de gemeente centraal. Je kunt dus met een gemeente mee als ‘meedenker’ (bij gebrek aan een beter woord), maar niet als bureau alleen. Wees welkom!

Vorige
Vorige

BNSP-Salon Bouwen aan leefkwaliteit | 19 april

Volgende
Volgende

Stuur je beste projecten in voor het Blauwe Kamer jaarboek 2023!